Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Lesbos

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Dodekanesene og Lesbos levert av 1 fergeselskap – Hellenic Seaways. Patmos til Mytilene ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 9 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Dodekanesene Lesbos overfart mellom Patmos og Mytilene.

Dodekanesene Lesbos kart

Trykk her for kart

Ferger fra Dodekanesene til Lesbos

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Lesbos:

Den greske øya Lesbos er en vakker stor øy beliggende i det nordøstlige Egeerhavet. Med sin gamle historie og naturlige skjønnhet, er det en av de mest kjente øyene i det nordlige Egeerhavet.

Uansett om du er etter en fredelig familieutflukt, et livlig og travelt gresk reisemål eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.