Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Lesbos

Det er 2 fergeruter mellom Dodekanesene og Lesbos med 2 avganger ukentlig. Blue Star Ferries leverer 1 rute, Patmos til Mytilene som seiler 1 gang ukenlig. Hellenic Seaways leverer 1 rute, Leros til Mytilene som seiler 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Dodekanesene til Lesbos for å sjekke informasjon.

Dodekanesene Lesbos kart

Trykk her for kart

Ferger fra Dodekanesene til Lesbos

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Lesbos:

Den greske øya Lesbos er en vakker stor øy beliggende i det nordøstlige Egeerhavet. Med sin gamle historie og naturlige skjønnhet, er det en av de mest kjente øyene i det nordlige Egeerhavet.

Uansett om du er etter en fredelig familieutflukt, et livlig og travelt gresk reisemål eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.