Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Malta

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Malta levert av 1 fergeselskap – Grimaldi Lines. Salerno til Valletta ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 26 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Malta overfart mellom Salerno og Valletta.

Italia Malta kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Malta

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Malta:

Malta er en liten øy land i Middelhavet, sør for Sicilia.

Selv om Malta er liten i størrelse, har øya en rik historie med noen av verdens eldste stående bygninger. Malta er blitt beskrevet som et stort folkemuseum, som presenterer 7000 års historie, men du vil også kunne merke nået.