Pozzallo til Valletta Ferge

Pozzallo Valletta fergeruten knytter Sicilia med Malta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Virtu Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Pozzallo Valletta fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pozzallo - Valletta Fergeselskaper

  • Virtu Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pozzallo Valletta priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pozzallo Valletta ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pozzallo Guide

Den italienske byen Pozzallo ligger i Ragusa region i Sicilia og er særlig populær blant turister om sommeren. Den 2 og 3 uke i august, i løpet av Ferr ’Agosto, er et populær tid å besøke, da mange mennesker drar til byen for å feste. Noen sover til og med på stranden!

Som følge av stigningen i turisme, har noe av regionen dramatisk endret seg i løpet av de siste to tiårene, men mange steder har klart å forbli uberørt.

Byen har en stor havn og tilbyr fergeforbindelser til Malta.

Valletta Guide

Den maltesiske byen Valletta er øyas hovedstad og et Unesco verdensarv område som nesten er et folkemuseum. Byen er fyll av barokk arkitektur, som daterer tilbake nesten mer enn 5 århundre. Det er en rekke sjarmerende kaféer og bar i byen, og byen er nå en av øyas mest populære turistattraksjoner. Steder som er verdt å besøke inkluderer den deilige St. John katedral, som har festningsverker og uvurderlige malerier. Byens Grand Harbour omtales ofte som den vakreste i Middelhavet.