Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2633 ruter og 711 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Malta

Den maltesiske øygruppen består av tre små øyer, beliggende 80 km sør for Italia i Middelhavet.

Med et samlet areal på bare 316 square kilometer og 450.000 innbyggere, er det ett av de minste og mest befolkede land i verden. Malta er den største og mest besøkte øy, Gozo utstråler sjarmerende land sjarme, mens Comino er den minste øya med den minste befolkingen.

Det er et fascinerende land som ofte betraktes som et folkemuseum på grunn av dens rike historie og naturlige landmerker. Det ilbyr også alt annet man ville forvente fra en øy i Middelhavet med fantastiske strender og utsøkt mat.

Øyene er perfekte til seilas mellom dem, med en rekke vakre vike og bukter å utforske. Vannet i seg selv byr på fantastiske dykking muligheter, og har et rikt dyreliv, herunder blekkspruter, sjøhester og fargerike koraller.

Det er flere Megalittempler på Malta, med syv klassifisert som et Unesco verdensarv område. De anses for å være de eldste frittstående strukturene i verden, slik at de er absolutt et besøk verdt.

Mens på øya Malta, bør man besøke Grand Master Palace i Valletta. Gå en tur gjennom denne storslåtte bygningen, hvor man kan finne over 5000 typer av rustning, vakre veggtepper og majestetiske rom.

Hvis man heller vil slappe av og nyte den maltesiske solen, er det massevis av idylliske strender å velge imellom. Den mest bemerkelsesverdige er Blue Lagoon på Comino, som er et vakkert naturlig svømmebasseng med krystallklart vann.

Det er to fergeruter fra Sicilien, som ankommer til den maltesiske hovedstaden, Valletta. Man kan seile fra Catania på østkysten med avganger hver dag, eller fra Pozzallo på sørkysten, med mer hyppige avganger.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Virtu Ferries
  • Få pris
 • Tirrenia
  • Få pris

Malta anmeldelser

 • "Elendig service, aldri igjen"

  Turen var vakker langs kysten av Sardinia. Men hvis du ønsker å benytte bar, restaurant eller butikk, vil du finne at utvalget samt servicen er svært begrenset. Lugaren var ikke ren og håndklær var ikke blitt erstattet fra siste gjester. Vil aldri bruke dette selskapet igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Min tur"

  Rene og komfortable fasiliteter, god catering. Det var overraskende at personalet ikke kunne kommunisere på engelsk, og filmen var på italiensk med italienske underskrifter. Ellers var opplevelsen god.

  Les mer Les mindre
 • "Skuffet"

  Den tildelte lugaren var bakerst på skipet, hvor det var mange vibrasjoner og støy fra motorer. Mat og service i kafeteriaen var dårlige.

  Les mer Les mindre
 • "Tirrenia tur"

  Fantastisk tur, men billetten var for dyr, og tepper og sofaer på fergen var skitne.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene, før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Malta