Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3493 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Malta

Den maltesiske øygruppen består av tre små øyer, beliggende 80 km sør for Italia i Middelhavet.

Med et samlet areal på bare 316 square kilometer og 450.000 innbyggere, er det ett av de minste og mest befolkede land i verden. Malta er den største og mest besøkte øy, Gozo utstråler sjarmerende land sjarme, mens Comino er den minste øya med den minste befolkingen.

Det er et fascinerende land som ofte betraktes som et folkemuseum på grunn av dens rike historie og naturlige landmerker. Det ilbyr også alt annet man ville forvente fra en øy i Middelhavet med fantastiske strender og utsøkt mat.

Øyene er perfekte til seilas mellom dem, med en rekke vakre vike og bukter å utforske. Vannet i seg selv byr på fantastiske dykking muligheter, og har et rikt dyreliv, herunder blekkspruter, sjøhester og fargerike koraller.

Det er flere Megalittempler på Malta, med syv klassifisert som et Unesco verdensarv område. De anses for å være de eldste frittstående strukturene i verden, slik at de er absolutt et besøk verdt.

Mens på øya Malta, bør man besøke Grand Master Palace i Valletta. Gå en tur gjennom denne storslåtte bygningen, hvor man kan finne over 5000 typer av rustning, vakre veggtepper og majestetiske rom.

Hvis man heller vil slappe av og nyte den maltesiske solen, er det massevis av idylliske strender å velge imellom. Den mest bemerkelsesverdige er Blue Lagoon på Comino, som er et vakkert naturlig svømmebasseng med krystallklart vann.

Det er to fergeruter fra Sicilien, som ankommer til den maltesiske hovedstaden, Valletta. Man kan seile fra Catania på østkysten med avganger hver dag, eller fra Pozzallo på sørkysten, med mer hyppige avganger.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Virtu Ferries
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris

Malta anmeldelser

 • "Forsinket"

  Denne seilasen var hovedsakelig for biler med få passasjerer til slik et stort skip. Det var forsinket på grunn av mengden av frakt som skulle pålesses. Jeg hadde booket et sete som viste seg for å være til en dverg. Jeg prøvede å sove på tvers av tre seter, men det var fryktelig ubehagelig og ikke pengene verdt. De andre passasjerene lå i forskjellige bar på myke, brede, behagelige seter og sov bedre. Det var ikke gratis wifi som i det meste av Italia, slik at de kunne tjene ekstra penger. Etter å ha brukt en del på billetten, bør man i det minste få det gratis. Alt på skipet er blitt renovert etter det har hatt et tidligere liv et annet sted. det var rent og mat og drikke var ikke for dyrt. Ikke dårlig, men jeg har ikke prøvd de andre enda. Og ettersom jeg ligenu venter på en annen av fergene deres, som nå er 2 timer forsinket, tror jeg ikke at jeg vil bruke dem igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Ikke det beste"

  Skipet var beskidt, toalettene var motbydelige. Elevatoren virket ikke, slik at vi måtte bære bagasjen vår oppad fire smale metall trapper. Det var et mareritt!

  Les mer Les mindre
 • "Alt ok"

  Alt ok

  Les mer Les mindre
 • "Forkert dato"

  Kjære Grimaldi billettsalg. Jeg kjøpte en billett online til lørdag 10. september midnatt fra Igoumenitsa til Brindisi, men jeg har laget en feil. Datoen bør være 11. september. Da vi ankom til Igoumenitsa lørdag kveld, lærte jeg at billettene våre var til dagen før, slik at vi måtte kjøpe en ny billett. Jeg aksepterte feilen min, jeg innså ikke at etter 30 minutter etter midnatt endret datoen. Det var for fire personer og to motorsykler med dekkplass. Vi tilbød å betale for forskjellen i billettprisene, det aksepterte de ikke.....og de krevde oss for en full billett igjen. Dette er virkelig ikke akseptabelt. De aksepterte at jeg begikk en feil, men de nektet fremdeles å hjelpe oss og ba oss om å kontakte Grimaldi kundeservice. Jeg kjøpte alle billetter med samme kredittkort, så jeg vil gjerne ha en refundering. Jeg ville sette pris på, hvis dere kan hjelpe meg med denne dobbelt betaling.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Malta