Valletta til Gozo Ferge

Valletta Gozo fergeruten knytter Malta med Malta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Virtu Ferries Gozo. Det er opp til 63 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valletta Gozo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valletta - Gozo Fergeselskaper

  • Virtu Ferries Gozo
    • 9 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valletta Gozo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den sentrale østlige delen av øya og Valletta halvøy er hjemsted for to naturhavner; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn som har en rekke kaier ved Marsa. Langs muren av Vallettas gamle havnefront, som ble bygget av Manuel Pinto de Fonseca, er det nå en terminal for cruiseskip. Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 16. århundret. Byen har også spor av manieristisk, neo-klassisk og moderne arkitektur, og virkningene fra annen verdenskrig ses lett på byen.

Det er fergeforbindelser mellom Valletta og Catania og Pozzallo.