Catania til Valletta Ferge

Catania Valletta fergeruten knytter Sicilia med Malta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Virtu Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Catania Valletta fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Catania - Valletta Fergeselskaper

  • Virtu Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Catania Valletta priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Catania Valletta ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Catania Guide

Den sicilianske byen Catania ligger på øyas østkyst mellom Messina og Siracusa. Byen, som er kjent for sine tidligere jordskjelv i 1169 og 1693, led også fra vulkanutbrudd fra nærliggende Etna, den mest ødeleggende i 1669. Byen er også hjemsted for Sicilias første universitet, som åpnet i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell’Ellefante, som ble samlet i 1736 av Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle steain elefant kronet av en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har hatt et dårlig forhold med vulkaner, og er blitt begravet av lava 17 ganger i historien. I lag under nåtidens by er den romerske byen og den greske byen, som lå det før.

Valletta Guide

Den maltesiske byen Valletta er øyas hovedstad og et Unesco verdensarv område som nesten er et folkemuseum. Byen er fyll av barokk arkitektur, som daterer tilbake nesten mer enn 5 århundre. Det er en rekke sjarmerende kaféer og bar i byen, og byen er nå en av øyas mest populære turistattraksjoner. Steder som er verdt å besøke inkluderer den deilige St. John katedral, som har festningsverker og uvurderlige malerier. Byens Grand Harbour omtales ofte som den vakreste i Middelhavet.