Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Marokko

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Marokko levert av 1 fergeselskap – Grandi Navi Veloci. Genoa til Tangier Med ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 51 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Marokko overfart mellom Genoa og Tangier Med.

Italia Marokko kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Marokko

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Marokko:

Marokko er et nordafrikansk land, som er beliggende ved Gibraltarstredet med vestkyst ved nord Atlanterhavet og nordkyst ved Middelhavet.

Marokkos travle krydder markeder, fantastiske moskeer, hvitkalkede kystbyer og middeladerske bysenter vil uten tvil overvelde deg med de fantastiske fargene, dufte og lyder av islamisk Afrika. Landets kultur og gamle byer bringer over 10 millioner besøkende årlig.