Malta

Slik bookes ferger fra Malta til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Malta og Italia levert av 1 fergeselskap – Grimaldi Lines. Valletta til Salerno ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 31 timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Malta Italia overfart mellom Valletta og Salerno.

Malta Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Malta til Italia

Om Malta:

Malta er et sydeuropeisk land i Middelhavet, og er en av verdens minste og mest befolkede øyer. Hovedstaden Valletta er den minste hovedstaden i EU.

Maltas varme klima og arkitektoniske og historiske monumenter gjør øya til et populært reisemål med over en million besøkende årlig.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.