Valletta til Pozzallo Ferge

Valletta Pozzallo fergeruten knytter Malta med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Virtu Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valletta Pozzallo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valletta - Pozzallo Fergeselskaper

  • Virtu Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valletta Pozzallo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valletta Pozzallo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den sentrale østlige delen av øya og Valletta halvøy er hjemsted for to naturhavner; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn som har en rekke kaier ved Marsa. Langs muren av Vallettas gamle havnefront, som ble bygget av Manuel Pinto de Fonseca, er det nå en terminal for cruiseskip. Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 16. århundret. Byen har også spor av manieristisk, neo-klassisk og moderne arkitektur, og virkningene fra annen verdenskrig ses lett på byen.

Det er fergeforbindelser mellom Valletta og Catania og Pozzallo.

Pozzallo Guide

Den italienske byen Pozzallo ligger i Ragusaregionen på den vestlige kysten av Sicilia. Et populært tidsfordriv for mange besøkender er å besøke en av byens strender. Den annen og tredje uken i august er nok det beste tidspunktet å besøke Pozzallo på, når byen er vert for Ferr’ Agosto, og det er vanlig å finne mange mennesker som fester og sover på byens strender.

Noe av regionen omkring Pozzallo har endret seg vesentlig i løpet av de siste to tiårene, noe som mest er en reaksjon på turisme, selv om det fremdeles er steder som har klart å forbli uberørt i de siste to århundre, og har bevart en deilig atmosfære.

Byen har en stor havn med fergeforbindelser til Malta. Seiltiden er ca. 90 minutter.