Valletta til Catania Ferge

Valletta Catania fergeruten knytter Malta med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Virtu Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valletta Catania fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valletta - Catania Fergeselskaper

  • Virtu Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valletta Catania priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valletta Catania ruten er for en bil og 1 passasjer.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den sentrale østlige delen av øya og Valletta halvøy er hjemsted for to naturhavner; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn som har en rekke kaier ved Marsa. Langs muren av Vallettas gamle havnefront, som ble bygget av Manuel Pinto de Fonseca, er det nå en terminal for cruiseskip. Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 16. århundret. Byen har også spor av manieristisk, neo-klassisk og moderne arkitektur, og virkningene fra annen verdenskrig ses lett på byen.

Det er fergeforbindelser mellom Valletta og Catania og Pozzallo.

Catania Guide

Catania ligger på Sicilias østkyst på det joniske hav og er øyas nest største by. Byen er beliggende under den imponerende skyggen av Etna, eller A Muntagna, som de lokale kaller den. Vulkanen har ødelagt byen ved flere leiligheter og har hatt en vesentlig innflytelse på byens historie og eksistensen dens. Det mest ødeleggende utbruddet var i det 17. århundret. Catania ble dekket av lava i 1669 og 24 år senere, i 1693, ble byen ødelagt av et jordskjelv.

En populær attraksjon i byen er katedralen, som er dedikert til St. Agata, byens skytshelgen. Katedralen står på stedet av en tidligere kirke fra det 11. århundret, som nesten ble ødelagt under jordskjelvet i 1693.