Malta

Slik bookes ferger fra Malta til Sicilia

Det er 2 fergeruter mellom Malta og Sicilia med 20 avganger ukentlig. Virtu Ferries leverer 2 ruter, Valletta til Catania seiler 6 avganger ukentlig & Valletta til Pozzallo omkring 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Malta til Sicilia for å sjekke informasjon.

Malta Sicilia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Malta til Sicilia

Om Malta:

Malta er et sydeuropeisk land i Middelhavet, og er en av verdens minste og mest befolkede øyer. Hovedstaden Valletta er den minste hovedstaden i EU.

Maltas varme klima og arkitektoniske og historiske monumenter gjør øya til et populært reisemål med over en million besøkende årlig.

Om Sicilia:

Øya Sicilia, som ligger ut for Italias sørkyst, er den største av de mange italienske øyene og er omgitt av det joniske hav, Tyrrenhavet og Middelhavet.

Dele av Sicilia er på samme breddegrad som den nordafrikanske kysten, noe som resulterer i et mildt klima som gjør øya attraktiv året rundt, ikke bare for besøkender fra det italienske fastlandet, men også fra utlandet.

På Sicilias østkyst finner man Etna, den største aktive vulkanen i Europa.

Det er en rekke fergeruter til og fra naboøyene og det italienske fastlandet, samt internasjonale forbindelser til blant annet Malta og Tunesia.