New Zealand

Slik bookes ferger fra New Zealand til Stewart Island

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom New Zealand og Stewart Island levert av 1 fergeselskap – Stewart Island Experience. Bluff til Oban (Stewart Island) ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på New Zealand Stewart Island overfart mellom Bluff og Oban (Stewart Island).

New Zealand Stewart Island kart

Trykk her for kart

Ferger fra New Zealand til Stewart Island

Om New Zealand:

New Zealand, som består av to hovedøyer – Nordøya og Sørøya, er samme størrelse som Japan og Storbritannia, men har en befolkning på bare 4,3 millioner.

Landskapet er varierende og til tider spektakulært. Besøkende er tiltrukket av de isbreutskårne fjellene, pruker, strender og varme kilder. På grunn av New Zealands geografiske isolasjon er mye av det flora og fauna unikt for landet, som produserer betagende landskap og noen av naturens mest vakre severdigheter.

Det er ingen overraskelse at New Zealand er blitt kalt ”guds eget land” i mange år.