Shetlandsøyene

Slik bookes ferger fra Shetlandsøyene til Orknøyene

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Shetlandsøyene og Orknøyene levert av 1 fergeselskap – Northlink Ferries. Lerwick til Kirkwall ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 5 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Shetlandsøyene Orknøyene overfart mellom Lerwick og Kirkwall.

Shetlandsøyene Orknøyene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Shetlandsøyene til Orknøyene

Om Shetlandsøyene:

Shetlandsøyene er en skotsk øygruppe på over hundre øyer, som er beliggende nordøst fra Storbritannias fastland.

Selv om Shetlandsøyene har vært del av Skottland siden 1472, er beliggenheten dens faktisk tettere på Bergen i Norge, enn Edinbburg og har tette forbindelser til Skandinavia.

Shetlandsøyene har inspirerende natur og dyreliv og har en unik kultur.

Om Orknøyene:

Orknøyene ligger ut for Skottlands nordkyst, og er en øygruppe bestående av omkring 70 øyer.

Orkney har noen av Europas eldste og best bevarte neolittiske steder, med ”Heart of Neolithic Orkney” på fastlandet, erklært et Unesco verdensarvsområde.

Den største øya i gruppen er vert for mange attraksjoner, samt flertallet av befolkningen, mens de mindre øyer tilbyr vakre strender med lange hvite kyster.