Lerwick til Kirkwall Ferge

Lerwick Kirkwall fergeruten knytter Shetlandsøyene med Orknøyene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Lerwick Kirkwall fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Lerwick - Kirkwall Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lerwick Kirkwall priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lerwick Kirkwall ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lerwick Guide

Byen Lerwick er hovedhavnen og hovedstaden av Shetlandsøyene i Skottland. Byen, som er beliggende på østkysten av Shetland, er ca. 160 km fra Skottland, 340 km fra Aberdeen og 370 km fra Bergen i Norge. Byen har mange fasiliteter, som man ville forvente å finne i mye større byer på det britiske fastlandet, og inkluderer underholdning og et godt utvalg av bar, restauranter og nattklubber.

Lerwick havn er Storbritannias nordligste havn, og det er daglige fergeforbindelser mellom Lerwick og Aberdeen, som regulær stopper ved Kirkwall på Orkneyøyene.

Kirkwall Guide

Byen Kirkwall ligger på Orkneyøyene og er øyas største by og hovedstad. Byens navn kommer fra Kirkjuvagr, som senere ble endret til Kirkvoe, Kirkwaa, også endelig til Kirkwall. Orkneyøyene ligger ut for den nordøstlige kysten av Skottland og en av byens mest populære attraksjoner er sandstenen St Magnus Cathedral, som betraktes som den fineste middelalderske bygningen i Skottland. Andre steder av interesse er den gamle nordiske by, som omfatter bispegården og Earl palass.

Kirkwall er nå en blomstrende kjøpstad og har et travelt sentrum med mange butikker og restauranter. Besøkender vil finne et stort utvalg av overnattingsmuligheter på øya. Det er fergeforbindelser fra Orkney til Aberdeen (6 timer), Scrabster (90 minutter) og John O´Groats.