Singapore

Slik bookes ferger fra Singapore til Batam

Det er 2 fergeruter mellom Singapore og Batam med 11 avganger ukentlig. Batam Fast Ferry leverer 2 ruter, Tanah Merah til Nongsapura seiler 4 avganger ukentlig & Tanah Merah til Batam Centre omkring 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Singapore til Batam for å sjekke informasjon.

Singapore Batam kart

Trykk her for kart

Om Singapore:

Singapore er en suveren bystat og øy-land i sørøst Asia, som ligger på den sørlige spissen av Malay halvøya. Singapore er et lite land som har utviklet seg til å være ett av verdens største kommersielle senter med det fjerde største kommersielle sentrum.

Utlendinger utgjør 42% av befolkningen, og Singapore er et svært ungt og mangfoldig land med mange språk, regioner og kulturer.

Om Batam:

Den livlige øya Batam ligger i Riau øygruppe i Indonesia.

År av hektisk utvikling fulgte Batams utpeking som en industriell frihandelssone og, mens øya er blitt mer full, er det en perfekt blanding av arbeid og fritid.

Batam er nå den trejde største inngang til Indonesia, etter Bali og Jakarta. På grunn av nærheten sin til Singapore, tallrike førsteklasses hotell, golfbaner og skattefri shopping, er Batam blitt et populært reisemål for lokale beboere og internasjonale turister.

Det er ferger hele året rundt til Batam øy fra Singapores Harbourfront fergeterminal.

Fergeterminalene i Batam Centre og Sekupang er hvor størstedelen av ferger ankommer til, Harbour Bay er generelt reisemålet for passasjerer for Nagoya, øyenes businessenter, mens terminalene på Waterfront City og Nongsa primært brukes av turister på vei til Batams feriesteder.