Gandia til Ibiza Ferge

Gandia Ibiza fergeruten knytter Spania med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmediterranea. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gandia Ibiza fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gandia - Ibiza Fergeselskaper

  • Trasmediterranea
    • 10 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gandia Ibiza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gandia Ibiza ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ibiza Guide

Den spanske øya Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige delen av den iberiske halvøy og er en av Balearene. Ibiza Town, som er den største by på øya, ble først etablert av fønikene og er fremdeles omgitt av vegger som ble bygget i det 19. århundret for å forundre angrep fra tyrkiske pirater.

I dag er byen preget av smale gater, middelalderske palé og en katedral, som ligger tett på slottet. Øya er populær blant dykkere som er tiltrukket av dens varme, klare vann.