Gandia til Ibiza San Antonio Ferge

Gandia Ibiza San Antonio fergeruten knytter Spania med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmediterranea. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Gandia Ibiza San Antonio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gandia - Ibiza San Antonio Fergeselskaper

  • Trasmediterranea
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gandia Ibiza San Antonio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gandia Ibiza San Antonio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by som ligger på den spanske øya Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedganger. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Utenfor sommermånedene, mellom mai og juni og september og oktober, er det perfekt for familier å besøke San Antonio, som har en ny promenade, deilige strender og klart, varm vann. I juli, august og starten av september er byen full av diskoteksgjester fra Scandinavia, Tyskland, Italia, Holland og Storbritannia.

San Antonio er omkring 20 minutter med bil fra Ibiza Town. Havnen, kalt Portus Magnus av romene, er en av de vakreste og mest berømte naturlige havner i Europa.