Granville til Jersey Ferge

Granville Jersey fergeruten knytter Frankrike med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Granville Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Granville - Jersey Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Granville Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Granville Guide

Havnebyen Granville er plassert på Contentin halvøy i den nordvestlige delen av Frankrike. Den nederste bydelen er bygget på utvunnet land fra havet, mens den øverste bydelen er omgitt av volder fra det 15. århundret. Den romanske/tidligere gotiske kirken Norte Dame du Cap Lihou ble bygget mellom 1441 og 1796, og har utsikt over byen. Det er en imponerende struktur og nok en av grunnene til at byen har klart å bevare sine sterke militære og religiøse forbindelser i fortiden. Besøkende kan besøke Musee Christian Dior, som ligger i designerens barndomshjem, Villa Les Rhumbs, og også byens museum, som inneholder dokumenter, om byens historie gjennom århundre. Granville tilbyr en rekke aktiviteter for besøkende, fra fiskeri til kasinoer. Det er også restauranter, det serverer fremragende lokal mat, inkludert fisk og skalldyr.

Det er en fergeservice mellom Granville og Jersey på Kanaløyene, og seiltiden er ca. 1 time og 20 minutter.