Grenaa til Varberg Ferge

Grenaa Varberg fergeruten knytter Danmark med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Grenaa Varberg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Grenaa - Varberg Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Grenaa Varberg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Grenaa Varberg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Grenaa Guide

Havnebyen Grenaa ligger på østkysten av den jyske halvøya, og er regionens kommersielle hovedpunkt, og den største byen i området. De som vandrer gjennom byen vil se mange kunstverk mens de tar inn impulsene fra byen. I bytorget finner du Grenaa kirke, som har et fantastisk orgel og klokkespill med 42 bronseklokker. I byen finnes det også et akvarium som heter Kattegatcentret, de har haier og fokuserer på de nordiske saltvannsfiskene.
Byens 5 km lange strand er et stort trekkplaster for turistene, og det er mange vakre hus som du kan leie.
Det er fergetjenester til Vargberg i Sverige og øya Anholt

Varberg Guide

Den svenske byen Varberg ligger i Halland fylke, og selv om det er en ganske liten by, er byen den viktigste i nord Halland. På 1800-tallet blomstret byen mye på grunn av helse-spaet som var i byen. Her var det svømming i havet og behandlinger i både varme- og kuldebad. I dag blir fortsatt badehuset med kaldtvann brukt, dette ble bygget i 1902 og badehuset ved varmevann blir brukt, det er ifra 1925. Varberg er byen i Sverige med de sterkeste tradisjonene for helse-spa. I de siste tiårene har byen vokst og anses nå for å være en mellomstor svensk by med sitt eget senter for handel og industri. De har en relativt stor havn med fergeforbindelser til Danmark. Sentrum har fortsatt karakteristikkene av et lite tettsted med tanke på størrelse, og på lørdager kan du besøke byens sjarmerende marked.