Hanko til Nynashamn Ferge

Hanko Nynashamn fergeruten knytter Finland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Hanko Nynashamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hanko - Nynashamn Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 6 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca. 60 km sør for Stockholm. Tidlig på 1900-tallet var byen kjent for sine spafasiliteter, men dessverre så ble mange av disse stengt før 1.verdenskrig. Byen utviklet seg mye på grunn av Telegrafverkets verkstäder som kom til byen i 1916 og senere vart et oljeraffineri bygd i 1928-29 av Axel Axson Johnson & Co. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arrangementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.

Det er fergeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.