Ile Rousse
Livorno
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ile Rousse til Livorno Ferge

Ile Rousse Livorno fergeruten knytter Korsika med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ile Rousse Livorno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Korsika til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Ile Rousse til Livorno?

  Fergetiden fra Ile Rousse til Livorno er omtrent 4h 15m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Ile Rousse til Livorno?

  Fergeprisen fra Ile Rousse til Livorno kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Ile Rousse til Livorno er 126 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ile Rousse og Livorno?

  Det er 1 fergeoperatører for Ile Rousse til Livorno, og dette er
  • Corsica Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ile Rousse til Livorno?

  Bestill ferger fra Ile Rousse til Livorno gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Ile Rousse til Livorno?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Ile Rousse til Livorno med
  • Corsica Ferries
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Ile Rousse til Livorno?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Ile Rousse til Livorno med
  • Corsica Ferries
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Ile Rousse til Livorno?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Corsica Ferries
 • Hva er avstanden fra Ile Rousse til Livorno?

  Avstanden mellom Ile Rousse til Livorno er omtrent 98 nautiske mil.

Ile Rousse Guide

Ile Rousse er en by på øya Korsika, beliggende i Haute-Corse region i Frankrike. Byen het opprinnelig Isola Rossa, den røde øya, da den ble grunnlagt i 1758 av Pasaquale Paoli. Navnet dens var i hencisning til oker fargen på en steinete øy, som tjente som en naturlig havn. Et interessant faktum er at selv om Korsika er en fransk øy, er Ile Rousse bare to af byer på øya som har et fransk navn. De andre byene har alle bevart deres opprinnelige italienske navn.

Byen er et godt sted å tilbringe en ferie, og tiltrekker mange gjester som følge herav. Stranden ved Plaga de Rindara, sør for byen, er deilig og bestemt et besøk verdt. Det er også en liten klippeøy nord for byen som er verdt å utforske. Det er en rekke vakre bygninger fra det 18. og 19. århundret, som man kan beundre mens man tar en avslappet spasertur gjennom byen.

Fra byens havn er der fergeforbindelser til Nice, Toulon og Marseille.


Livorno Guide

Livorno er en italiensk by som ligger på landets vestkyst og ofte besøkes av cruiseskip, siden det er en viktig inngang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøkender drar til byen på deres vei til andre destinasjoner i regionen, inkludert Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen ble designet under den italienske renessanse, da den ble regjert av storhertugen av Medici familie, men tilføyelser ble foretatt i slutten av det 16. århundret av Bernado Buontalenti.
Liverno havn har gode passasjerfasiliteter, som inkluderer bar, restaurant og banker. Det er fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.