Karpathos til Symi Ferge

Karpathos Symi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Karpathos Symi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Karpathos - Symi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 7 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karpathos Symi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karpathos Symi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos er del av Dodekanesene og ligger i det østlige Egeerhavet. Dens relativt avsides beliggenhet har betydd at øya har klrt å bevare mange tradisjoner og skikker, tradisjonelle kjoler og dialekt, som ligner dialekten fra den greske øya Kreta og Kypros.

Den nordlige delen av øya har mange forrevne fjell, men i den sørlige delen er øya ganske fruktbar, og besøkende kan se mange ville blomster om vinteren og våren. Øyas klippeområder er preget av vakre strender, som er stille og ofte beliggende mellom øyas klipper. Øyas strender avviker vesentlig fra hverandre, avhengig av plasseringen deres. Østkystens strender har tendens til å være mindre og gruslagt, men ikke for blåsende. Strendene på den sørlige kyst har tendens til å ha fin hvit sand, akkurat som strendene på vestkysten, selv om disse bare er gode, når vinden ikke er for sterk. Strendene på nordkysten er vanskelige å komme til og bare tilgjengelige med båt eller jeep.

Det er fergeforbindelser mellom Karpathos og Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.