Kirkwall til Aberdeen Ferge

Kirkwall Aberdeen fergeruten knytter Orknøyene med Skottland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kirkwall Aberdeen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kirkwall - Aberdeen Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kirkwall Aberdeen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kirkwall Aberdeen ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største byen og hovedstaden på Orkneyøyene, som ligger rett ut for Skottlands nordkyst. St. Magnus Katedral står i byens sentrum og ble grunnlagt til minne om St. Magnus Erlendsoon, Jarl av Orkney mellom 1108 – 1117. Andre attraksjoner i byen inkluderer den tidligere bispegården og Earl Palass, som ligger ved siden av domkirken. I byen finner man også to museer og shopping, som primært er tilgjengelig på Albert Street og Bridge Street.

Byen ligger på hovedøya, omkring 10 km fra Finstown, 24 km fra St. Margarets Hope og 26 km fra Stromness.

Omkring 3 km fra Kirkwall ligger Hatston fergeterminal, som drives av Northlink Ferries. Det er fergeforbindelser til Aberdeen i Skottland og Lerwick på Shetlandsøyene.

Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige delen av Skottland, og er landets tredhe mest folkerike by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende bruk av granitt, og byen blir ofte omtalt som ”Granite City”. Byen er kjent for sine blomster utstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kjent for sine parker og hager, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vei-, luft- og togforbindelser, og passasjer fasiliteter som inkluderer en kafé og butikk. Det er fergeforbindelser til Lerwick på Shetlandsøyene, og seiltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Det er også 3 ukentlige avganger til Kirkwall, og seiltiden er ca. 6 timer.