Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3493 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Koh Mak

Kun 40 km sør for fastlandet ligger en av Thailands best bevarte hemmeligheter, Koh Mak.

Det er en liten øy på kun 16 kvadratkilometer, og tilbyr et fredelig fristed fra kjas og mas, turistområder og fullmånefester. Det er den største privateide øya i Thailand, og det er en utpreget rolig og avslappet stemning. Det er nesten ingen kriminalitet, og nattelivet er mye roligere, noe som gjør det til en perfekt feriedestinasjon for familier.

Når du ankommer, så vil du bli møtt av rundt 600 smilende lokale på sandstrenden, samt 10.000 palmer, bortgjemte hvite strender og en fascinerende gummiplantasje.

Det er rundt 30 feriesteder på øya, og de to hovedstrendene ligger i gangavstand fra hverandre. 'The Sunday Times' omtalte nylig Koh Mak som en av de ti beste strendene i verden. Ao Kao-stranden i sør-vest er den mest populære. De lave hengende kokospalmene, og de flotte solnedgangene, er ideelt for en romantisk setting.

Ettersom at øya er en del av en undersjøisk nasjonalpark, så tilbys det fantastisk snorkle- og dykkesteder. Et utvalg av vannsport er også tilgjengelig, blant annet kajakkpadling og windsurfing.

Fjellandskapet er perfekt for terrengsykling og fotturer. I løpet av turen, så må du huske å stoppe på det imponerende buddhistiske tempelet som ligger i hjertet av øya.

Prøvesmaking av lokalt fanget sjømat i en restaurant ved stranden, er en flott måte å avslutte en lang og avslappende dag.

Koh Mak har fergeforbindelser fra Laem Sok på fastlandet, og Koh Kut på øya rett mot sør. Med en gjennomsnittlig reisetid på 20-30 minutter fra begge havnene, så er det raskt og enkelt å komme seg til Koh Mak. Fergeoperatøren, Boonsiri High Speed Ferries, har to avganger i døgnet fra Thailand, og en fra Koh Kut, med store, komfortable ferger. De tilbyr også busstransport til Laem Sok fra Bangkok, samt noen få hoteller i Pattaya, og sikrer deg dermed en enda enklere reise.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Boonsiri High Speed Ferries
    • Få pris

Ruter og havner i Koh Mak