Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Koh Kood

Koh Kood ligger i nærheten av grensen til Kambodsja i Siambukten, og er en av landets siste uberørte perler.

Noen hevder at det er den vakreste thailandske øya, og det er lett å skjønne hvorfor. I motsetning til den større og mer kjente øyen, Koh Chang, så er det et perfekt sted for et fredelig fristed. Den har lange strekninger av rolige sandstrender, men kan også tilby et yrende natteliv.

Du kan tilbringe dagen med å sløve i en hengekøye mellom palmer, snorkle i det varme, klare vannet, eller sitte på en kafé og nyte en nydelig solnedgang. Selv om det ikke er så mange nattklubber, så arrangerer Sunset Bar i Klong Chao fester hver lørdag frem til midnatt.

For en mer aktiv dag, så kan du bevege deg innover i jungelen til den fantastiske fossen, Klong Chao, hvor man kan bade og stupe. Det er en litt mindre foss lenger nord, Khlong Yai Ki, som også har et naturlig basseng.

Å leie en motorsykkel er en fin måte å utforske øya på. Sørg for å ta turen over til Ao Yai i sør-øst, en tradisjonell fiskerlandsby bygget på stylter, som tilbyr fersk sjømat og billig snorkling.

Koh Kood har noen av de fineste dykkemuligheter i verden. På grunn av det klare vannet, så kan sikten nå opp til tretti meter, og du kommer sannsynligvis til å komme over havskilpadder, fargerik fisk, rokker og havhester.

Det er noen gode restauranter rundt øya også, særlig den familiedrevne 'Chiang Mai "i sør-vest, som serverer utsøkt, men samtidig rimelig thai-mat.

Fergereiser til Koh Kood er raskt og enkelt. Det er daglige avganger fra naboøyen, Koh Mak, som går fra havnen i sør-øst. Hvis du reiser fra fastlandet, så er det hyppige høyhastighetsferger med avgang fra Laem Sok på sørkysten, rett mot nord.

Alle fergene er forankret på Ao Salad Pier, på vestkysten av Koh Kood, i umiddelbar nærhet av skianlegg og strender.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Boonsiri High Speed Ferries
    • Få pris

Ruter og havner i Koh Kood