Lomprayah High Speed Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries var ett av de opprinnelige fergeselskapene i Thailand, som leverer raske fergeservicer fra Koh Samui til Koh Phangan, Koh Tao og Chumpton.

Som navnet antyder spesialiserer Lomprayah High Speed Ferries seg i raske og pålitelige ruter, og de kan skryte av å ha de raskeste rutene i Thailandbukten. For eksempel, tat reisen fra Koh Samui til Koh Phangan bare 20 minutter, og dette er en av de mest brukte rutene i landet på grunn av øyenes popularitet blant turister.

Grunnen til at de kan transportere passasjerer så raskt er flåten deres av fem mindre fartøyer, som har en effektiv på- og avlesning prosess, noe som gjør reisen lett fra start til slutt. Flåten består av moderne katamaraner, som tilbyr en stilfull tur mellom noen av Thailands beste øyer.

Med directferries.no kan du finne Lomprayah High Speed Ferries seilplaner, billettpriser og booke Lomprayah High Speed Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Lomprayah High Speed Ferries med alternative fergeselskaper.

Alle Lomprayah High Speed Ferries ruter

Lomprayah High Speed Ferries routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.