Kos til Thira Ferge

Kos Thira fergeruten knytter Dodekanesene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kos Thira fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kos - Thira Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.