Lerwick til Aberdeen Ferge

Lerwick Aberdeen fergeruten knytter Shetlandsøyene med Skottland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Lerwick Aberdeen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Lerwick - Aberdeen Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lerwick Aberdeen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lerwick Aberdeen ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lerwick Guide

Byen Lerwick er hovedhavnen og hovedstaden av Shetlandsøyene i Skottland. Byen, som er beliggende på østkysten av Shetland, er ca. 160 km fra Skottland, 340 km fra Aberdeen og 370 km fra Bergen i Norge. Byen har mange fasiliteter, som man ville forvente å finne i mye større byer på det britiske fastlandet, og inkluderer underholdning og et godt utvalg av bar, restauranter og nattklubber.

Lerwick havn er Storbritannias nordligste havn, og det er daglige fergeforbindelser mellom Lerwick og Aberdeen, som regulær stopper ved Kirkwall på Orkneyøyene.

Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige delen av Skottland, og er landets tredhe mest folkerike by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende bruk av granitt, og byen blir ofte omtalt som ”Granite City”. Byen er kjent for sine blomster utstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kjent for sine parker og hager, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vei-, luft- og togforbindelser, og passasjer fasiliteter som inkluderer en kafé og butikk. Det er fergeforbindelser til Lerwick på Shetlandsøyene, og seiltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Det er også 3 ukentlige avganger til Kirkwall, og seiltiden er ca. 6 timer.