Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Lerwick havn

  • Med bil

    Lerwick havn er ca. 2 km fra sentrum av Holmsgarth i Lerwick, Shetlands hovedstad.

  • Med buss

    Lerwick busstasjon ligger ca. 1 km fra havnen. Buss tjenester i Shetland leveres av Shetland Islands Council og drives av lokale selskaper.

  • Lerwick Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Lerwick før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Lerwick Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Lerwick Ferge servicer

Lerwick Guide

Hva er det å se i Lerwick?

Lerwick er ganske liten, og på grunn av den geografiske beliggenheten er havneindustri som ferge og fiske hovedinntekten. Hvert år arrangerer byen også et båtarrangement som tiltrekker seg turister som har interesse for de maritime. Hvis du beveger deg bort i fra havnen kan du nyte fjellene og åsen rundt. Om morgenen kan du nyte en spasertur mens du puster inn den fantastiske sjøluften. Lerwick har et par interessante museum og restauranter som serverer fersk sjømat til en rimelig pris.

Hvordan kommer du deg til havnen

Byen er så liten at de fleste stedene er innen gangavstand; Det er en relativt kort avstand mellom havnen og sentrum. Det er også drosjer tilgjengelig for rask transport.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.