Los Cristianos til Valle Gran Rey Ferge

Los Cristianos Valle Gran Rey fergeruten knytter Tenerife med La Gomera. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Los Cristianos Valle Gran Rey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Los Cristianos - Valle Gran Rey Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Los Cristianos Valle Gran Rey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Los Cristianos Valle Gran Rey ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Los Cristianos Guide

Den spanske havnebyen Los Cristianos ligger på Kanariøyene på Tenerife. Byens sentrum ligger rundt bukta til Los Cristianos, men har gradvis utvidet seg til innlandet. Det er mange gamle bygninger i byen, og de har også to strender som har svart vulkansk sand. I byen finnes det også en rekke barer, restauranter og nattklubber som imøtekommer det høye besøkstallet. I promenadeområdet er det mange butikker, designermerker og mange plasser der du kan få et godt tilbud. Følger du promenaden vest så går plutselig Los Cristianos sammen med Playa de las Americas, som har rykte på seg for å være partyhovedstaden på Tenerife. Dette er fordi det er mange nattklubber, barer og et godt utvalg av butikker. Trenger du litt roligere omgivelser kan du ta ferge til øya La Gomera, som har regnskoger som venter på å bli utforsket. Reisen tar ca. 70.min.
Fra byens havn er det fergetjenester til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.

Valle Gran Rey Guide

Valle Gran Rey er en by på den vestlige siden av øya La Gomera på Kanariøyene.

Valle Gran Rey, kjent som ”Valley of the Great King”, fikk navnet sitt fra den legendariske kongen Hupalupa, den kanariske kongen som var i løpet av før-spansk tid. I dag er byen blitt et av de mest populære reisemålene på La Gomera.

Valle Gran Rey har en rekke av de best strendene på øya. Med sin svarte sand og rent, blått hav tiltrekker strendene mange turister til byen. Et par av disse inkluderer Playa de fille Vuelta nær havnen, Charco del Conde, som er en liten naturlig bukt og Playa del Inglés.