Naples Beverello til Trapani Ferge

Naples Beverello Trapani fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Naples Beverello Trapani fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Naples Beverello til Trapani Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Sicilia

Naples Beverello - Trapani Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naples Beverello Trapani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Trapani Guide

Den italienske havnebyen Trapani ligger på den vestlige delen av Sicilia. Byen ble opprinnelig navngitt Drepanon og var et marked for forport for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Etter dette, ble det en romersk provins, men den største påvirkningen på byen var fra de tre århundrene under arabisk herredømme. Det er mange steder av interesse i byen, inkludert den middelalderske befestede fjellbyen Erice, Marsala, som er berømt for vinen sin, og det antikke greske området Selinunte. Et av de beste stedene å besøke, kanskje for en dag eller to, er de tre øyene fra Egadi øyene, som ligger like ut for kysten. To av øyene kan nås fra Trapani på bare en halv time.