Napoli
Ustica
Ferger til Ustica
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Napoli til Ustica Ferge

Napoli Ustica fergeruten knytter Italia med Ustica. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Napoli Ustica fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Ustica
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Napoli til Ustica?

Fergetiden fra Napoli til Ustica er omtrent 1h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Napoli og Ustica?

Det er 1 fergeoperatører for Napoli til Ustica, og dette er
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Napoli til Ustica?

Bestill ferger fra Napoli til Ustica gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Ustica Guide

Den lille italienske øya Ustica ligger ut for Sicilias nordkyst, og har spektakulære landskap, både på land og under vannet. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er en nasjonal marine park som inneholder forsteinede svart lava og krystallklart vann. På grunn av dette er Ustica et populært reisemål med dykkere som kommer hit for å se den unersjøiske antikke byen Osteodos. Øya er også populær for overnattende gjester, siden den er lett å komme til. Populære attraksjoner på øya inkluderer den forhistoriske landsbyen ”Faraglioni”, som er en stor landsby med forsterka festningsvegger som er omkring 1 meter høy og 6 meter tykk.

Man kan ta en ferge eller hurtigbåt fra Palermos Stazione Marittima til Ustica. Overfarten tar omkring 2½ timer med ferge og litt over 1 time med hurtigbåt.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.