Palma til Ciutadella Ferge

Palma Ciutadella fergeruten knytter Mallorca med Menorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palma Ciutadella fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palma - Ciutadella Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palma Ciutadella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palma Ciutadella ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sørlige kysten av den spanske øya Mallorca og er hovedstaden på Balearene. Byen ligger på Palma-bukten og er omgitt av en fjelljhede i nord og vest, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbake til romertiden, hvor beliggenheten av den nåværende byen var en etablert romersk leir.

Palma havn ligger på den sørvestlige siden av byen og giver et fremragende utsyn over byens katedral. Den travle havnen har gode forbindelser til større veier som fører ut av byen. Det er fergeforbindelser fra havnen til Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia blant andre.

Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestligen enden av den baleariske øy Menora og er øyas tidligere hovedstad. Byen har en viktig arkeologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er full av middelalderske gater, som er rydet med palasser, kirker og festninger. En av de mest markante bygningene er rådhuset, som ble bygget på stedet av et gammelt arabisk citadell. Nåtidens rådhus går bare tilbake til det 19. århundret, men har bevart noen rester fra sin primitive konstruksjon. På visse tidspunkter av året er det mulig å besøke noen av rommene på Palace of Salort.

Plassert bak rådhuset, er et utsiktspunkt, hvorfra det er en vakker utsikt over havnen. En kort avstand fra byen ligger deilige bukter og strender, og noen fjerntliggende fiskerbyer.