Palma til Ibiza San Antonio Ferge

Palma Ibiza San Antonio fergeruten knytter Mallorca med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmediterranea. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palma Ibiza San Antonio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palma - Ibiza San Antonio Fergeselskaper

  • Trasmediterranea
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palma Ibiza San Antonio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palma Ibiza San Antonio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sørlige kysten av den spanske øya Mallorca og er hovedstaden på Balearene. Byen ligger på Palma-bukten og er omgitt av en fjelljhede i nord og vest, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbake til romertiden, hvor beliggenheten av den nåværende byen var en etablert romersk leir.

Palma havn ligger på den sørvestlige siden av byen og giver et fremragende utsyn over byens katedral. Den travle havnen har gode forbindelser til større veier som fører ut av byen. Det er fergeforbindelser fra havnen til Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia blant andre.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by som ligger på den spanske øya Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedganger. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Utenfor sommermånedene, mellom mai og juni og september og oktober, er det perfekt for familier å besøke San Antonio, som har en ny promenade, deilige strender og klart, varm vann. I juli, august og starten av september er byen full av diskoteksgjester fra Scandinavia, Tyskland, Italia, Holland og Storbritannia.

San Antonio er omkring 20 minutter med bil fra Ibiza Town. Havnen, kalt Portus Magnus av romene, er en av de vakreste og mest berømte naturlige havner i Europa.