Patras til Brindisi Ferge

Patras Brindisi fergeruten knytter Hellas med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Patras Brindisi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Patras - Brindisi Fergeselskaper

 • Grimaldi Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 17 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Patras Brindisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patras Brindisi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patras Brindisi Ferge anmeldelser

 • "Rent skip, rimelig mat, men komisk dårlig service i resepsjonen"

  På den positive siden var maten ok, pluss seilere synes å ha en god beherskelse av skipet deres. På den negative siden, er tjenesten i resepsjonen ofte en joke som spenner fra lunken til uforskammet. Et annet problem er at dette selskapet har hardt bruk for skikkelig informasjon og atskillse av lastebiler og normale passasjerer på avlesningen.

  'Anonym' reiste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Grimaldi skip"

  Jeg forstår ikke hvorfor de ikke selger sprit og sigaretter. Tvet i tv-stue hadde 2 kanaler.

  'Anonym' reiste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Les mer Les mindre
 • "Nye opplevelser, nye venner"

  Slike en vidunderlig opplevelse, å reise med hundredvis av turister, som sover på gulvet. Jeg kunne møte mange nye venner.

  'Piotr' reiste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig lugar"

  Booket en ’4 sengs lugar’ fra Patras til Brindisi, juli 2013, og bildet var ingenting som lugaren. Det var ikke særlig mye plass, og vi var bare to!

  'Anonym' reiste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Les mer Les mindre

Patras Guide

Den greske byen Patras er den regionale hovedstaden i det vestlige Hellas. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den greske hovedstaden og har utsikt over bukten av samme navn. Patras er det kommersielle sentrum for regionen, og havnen dens spiller en viktig rolle i handel mellom Hellas, Italia og Europa. Patras Karnival er ett av Europas største og mest fargerike, og avholdes i byen hver februar. Det er nytt av mange mennesker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til de joniske øyer og Korfu, som er en kort fergetur vekk. Den sørlige italienske kysten er også innen rekkevidde fra Patras. Det er mange butikker, kafeer, restauranter og hotell i byen.

Brindisi Guide

Den italienske havnen og by Brindisi ligger i Puglia regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, likesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie som har sterke forbindelser til de landene, det ligger på tvers av Adriaterhavet mot øst. Byens store naturlige havn er en av Italias viktigste havner og er i dag avgangshavnen for fergeoverfarter til Balkan og Hellas, men i romerske og greske tider og i Middelalderen, hadde havnen mange andre formål.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Castello Svevo, som ble bygget av keiser Frederik II og har et trapaz plan med store firkantede tårn. I byen ligger også det aragonesiske slott, som ble bygget av kong Ferdinand I av Napoli, og ligger på S. Andrea øy, som vender ut mod byens havn.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.