Ponza til Terracina Ferge

Ponza Terracina fergeruten knytter Pontine Øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ponza Terracina fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ponza - Terracina Fergeselskaper

  • NLG
    • 13 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ponza Terracina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ponza Terracina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ponza Guide

Den italienske øya Ponza ligger omkring 35 km sør for Cape Circeo i Tyrrenhavet, og er den største i Pontine øyhav. Øya betraktes ofte av besøkende som et billigere og roligere reisemål enn øya Capri, og er ofte besøkt av de rike og kjente som kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øyas største by.

Øyas krystallklare vann gjør den til et paradis for besøkende som ønsker å slappe av på strendene og svømme i havet. Det er en rekke gode restauranter, samt flere nattklubber og bar. Øyas hovedattraksjon er naturen og den deilige atmosfæren, siden det ikke er mange turistattraksjoner eller monumenter på øya.

Det er fergeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Det er også raskferger til Anzio og Formia.

Terracina Guide

Den italienske byen Terracina er en kystby, som ligger i den sørlige delen av Lazio regionen mellom byene Napoli og Roma. Byen er hjemsted for en viktig havn ved Via Appia veien og er stedet for et betydelig tempel dedikert til Jupiter. Den moderne byen Terracina ligger ved foten av noen bretter og langs en bred sandstrand, som er populær blant turister. En kanal løper fra havnen til busstasjonen og passerer byens fiskehall, hvor det er kassevis av frisk fisk. Den eldre delen av byen, Centro Storico, er hvor man finner Piazza del Municipio, som er en malerisk piazza.

Det er fergeforbindelser fra Terracina til øya Ponza.