Porto Torres til Marseille Ferge

Porto Torres Marseille fergeruten knytter Sardinia med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, La Meridionale. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Torres Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Torres - Marseille Fergeselskaper

  • La Meridionale
    • 1 Ukentlig Avgang 17 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Torres Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Torres Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Torres Guide

Den italienske byen Porto Torres ligger på den nordvestlige kysten av øya Sardinia. Det er en rekke ting å se i byen, og den mest populære attraksjonen er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundret, som er Sardinias største romanske kirke.

Porto Torres er den annen best tjente havnen på Sardinia, etter Olbia, og knytter øya til Genova, med en seiltid på 11½ timer. Det er også tjenester til Civitavecchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.