Portoferraio til Cavo Ferge

Portoferraio Cavo fergeruten knytter Elba med Elba. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portoferraio Cavo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Portoferraio - Cavo Fergeselskaper

  • Toremar
    • 4 Daglige Avganger 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Portoferraio Cavo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Portoferraio Guide

Den italienske byen Portoferraio ligger i Livorno provins, på katen av havnen på øya Elba. Byens navn stammer fra det italienske for ”jern port”, etter jern møller i og omrking byen. Det er på grunn av disse at byens vekst startet i det 19. århundret. I denne perioden ble Portoferraio hovedpunkt for transport av jern til fastlandet.

En av de mest populære turistattraksjonene i byen er dens gamle historiske murer, som er ganske godt bevrt, og ble bygget for å beskytte byen. Plassert i nærheten er den lille landsbyen Le Grotte, hvor besøkende kan se restene av en romersk villa fra den keiserlige perioden.

Det er fergeforbindelser fra byen til Piombino, Bastia og Cavo.

Cavo Guide

Byen og havnen Cavo ligger på den italienske øya Elba, som er den største øya i det toskanske øyhavet og den tredje største i Italia etter Sardinia og Sicilia. Den danner også Nasjonalparken i det toskanske øyhav, som er Europas største marine park, sammen med Giglio, Giannutri og Montecristo. Øya er nok best kjent for å huse den franske keiseren Napoleon i 1814, men historien dens går mye lengre tilbake enn dette. Den går tilbake til Ilvati stammen fra Ligurien som navnga øya Ilva. Øyas arkeologiske funn som finnes i museene dens, de imponerende festningene og militære bygninger, bærer alle vitnesbyrd om fortiden dens.