Puerto del Rosario
Playa Blanca
Ferger til Lanzarote
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Puerto del Rosario til Playa Blanca Ferge

Puerto del Rosario Playa Blanca fergeruten knytter Fuerteventura med Lanzarote. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 55 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Puerto del Rosario Playa Blanca fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Fuerteventura til Lanzarote
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Puerto del Rosario til Playa Blanca?

Fergetiden fra Puerto del Rosario til Playa Blanca er omtrent 55m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Puerto del Rosario og Playa Blanca?

Det er 1 fergeoperatører for Puerto del Rosario til Playa Blanca, og dette er
  • Naviera Armas

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Puerto del Rosario til Playa Blanca?

Bestill ferger fra Puerto del Rosario til Playa Blanca gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Puerto del Rosario Guide

Den spanske byen Puerto del Rosario ligger på østkysten av øya Fuerteventura i Las Palmas provins på Kanariøyene. Byen ble en gang kalt Puerto de Cabras (Gede havn), og utviklet seg til en stor havn eyyer å være øyas hovedstad under det 19. århundret. Byens nåværende navn ble endret i 1956 etter kirken, som er beliggende i byens sentrum, som er dedikert til skytshelgen Virgin del Rosario.

Byens infrastruktur er mer rettet mot industri og handel istedet turisme, som ikke er veletablert. Den eldste delen av byen, omkring havnen, er hvor mange finner smale smug foret med gamle kanariske hus. En attraksjon som er verdt å besøke, er hjemstedet for den tidligere landflyktige dikteren Miguel de Unamuno, som nå er et museum.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife og Morro Jable.


Playa Blanca Guide

Playa Blanca er et feriested som ligger på den spanske øya Lanzarote, som er en av Kanariøyene. Byen er kjent for sitt gode utvalg av butikker og restauranter, med de mest populære beliggende langs Call Limones Street. Byens kystlinje er hovedsakelig en stor bukt, som er 9 km bred, men er splittet i tre mindre bukter; Playa Dorada, Playa Blanca og Playa Flamingo. På grunn av terrenget omkring byen, ligger strendene dens i le.

Marina Rubicon ligger ca. 15 minutters gang fra Playa Blanca, og her holdes to ukentlige markeder, hvor det selges alt fra håndlavet varer til lokale viner. Castillo de las Coloradas som ligger tett på Marina Rubicon, er en populær attraksjon. Det ble bygget mellom 1741 og 1744, og ga god beskyttelse gjennom sin sterke sirkulære konstruksjon og vindebro.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Fuerteventura.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.