Rafina til Katapola Ferge

Rafina Katapola fergeruten knytter Athen med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Golden Star Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rafina Katapola fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rafina - Katapola Fergeselskaper

  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna