Rafina til Koufonissi Ferge

Rafina Koufonissi fergeruten knytter Athen med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Cyclades Fast Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rafina Koufonissi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rafina - Koufonissi Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 55 min
    • Få pris

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen og hamnen ligger på kysten av Egeerhavet nordøst for Penteli fjella. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.
Hamnen til Rafina er den nest største i Atticaregionen, etter Piraeus, men det ser ut som det blir forandringer i dette siden de driver med utbygging av havna i Lavrio. Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.