Riga til Helsingfors Ferge

Riga Helsingfors fergeruten knytter Latvia med Finland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Riga Helsingfors fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Riga - Helsingfors Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 4 Ukentlige Avganger 18 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Riga Helsingfors priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Riga Helsingfors ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Riga Guide

Den største byen i Latvia er Riga, som er plassert på Rigabukten, ved munningen av elven Daugava. Latvias hovedstads historie går tilbake over 800 år til 1201 og er blitt erklært en Unesco verdensarv område for sin Art Nouveau/Jugendstil arkitektur. En populær attraksjon i byen er Dome katedral, som er kjent verden over for akustikkorgelet sitt. Om sommeren holdes det en rekke musikkfestivaler i byen med opera, jazz og rock. Byen har også mange interessante museer, utstillinger og kunstgaller.

Den kommersielle havnen i Riga ligger i hjertet av byen. Mange hotell og restauranter ligger innen 5 minutters gang fra den gamle bydelen i Vecriga område. Det er fergeservicer fra Riga havn til Stockholm I Sverige, med en seiltid på ca. 17 timer og Lubeck i Tyskland, med en seiltid på ca. 31 timer.

Helsingfors Guide

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger ved bredden av Finskebukta. Byen er ganske liten, og av den grunn er det enkelt å komme seg rundt til fots. Byen har flott arkitektur, kultur og shopping. Du vil elske å utforske byens parker, skoger og kystlinjen med de mange øyene.
Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i ny-moderne middelalder-stil. Andre museer som er verdt et besøk er Bymuseet i Helsinki, her får du vite byens historie gjennom 50 år og Universitetet i Helsinkis museer som er Universitets museet og naturhistorisk museum.
Fra Helsinki er det daglige fergeavganger til Estland, Sverige og Tyskland. Alle fergeselskapene fra havnen tilbyr overfart med kjøretøy. Helsinki han også nås med ferge fra Russland og Polen.