Rønne
Swinoujscie
Ferger til Polen
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Rønne til Swinoujscie Ferge

Rønne Swinoujscie fergeruten knytter Bornholm med Polen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Polferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Rønne Swinoujscie fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Bornholm til Polen
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Rønne til Swinoujscie?

Fergetiden fra Rønne til Swinoujscie er omtrent 6h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Rønne og Swinoujscie?

Det er 1 fergeoperatører for Rønne til Swinoujscie, og dette er
  • Polferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Rønne til Swinoujscie?

Bestill ferger fra Rønne til Swinoujscie gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Rønne Guide

Den danske byen Rønne ligger på Bornholm i Østersjøen. Den lille øya har omkring 11.500 innbyggere, og havnen er naturlig og ikke menneskeskapt. På grunn av beliggenheten har byen blitt påvirket av både tyskere og svensker, siden havnen var et viktig sted for sildefiske. Nå til dags er øya en populær destinasjon for både mennesker fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. De som besøker byen elsker å gå rundt i de små brosteinsgatene, gå rundt på museer og nyte de fantastiske bindingsverkshusene. De er to viktige gater i Rønne som er verdt og se, det er Laksegade og Storegade. Disse gatene har mange historiske hus som en gang i tiden var eid av adelsmenn og kjøpmenn. Noe som også kan være av interesse å se i byen er Forsvarsmuseumet, Bornholm Museumet,St Nicolas Kirke og Smedegårdens Rideskole og fyrtårn fra 1880.
Fra Rønne kan du ta ferger til resten av Danmark og Koge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie


Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige delen av Polen, ved munningen av elven Swina, på bredden av Østersjøen. Byens område består av 44 øyer, men bare tre av de er bebodd. De er Wolin, som er den største øya i Polen, Uznam og Karsibor. Omtrent 80% av byens innbyggere bor på den polske delen av øya Uznam. Byen er omkranset av Szczecinbukten, Østersjøen og den tyske grensen. Swinoujscie den polske byen som ligger nærmest Danmark, ca. 150 km. Fra Swinoujscie er det ca. 175 km til Sverige og ca. 160 km til Berlin.
Byens symbol, det historiske fyrtårnet som ligger på øya Wolin og er 68 meter høyt. Fyrtårnet ble restaurert i 2000, og har siden da vært åpen for offentligheten. De som besøker fyrtårnet kan nyte den fantastiske utsikten over byen og området rundt. Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til Danmark og Sverige.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.