Salerno til Catania Ferge

Salerno Catania fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Salerno Catania fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Salerno - Catania Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 6 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salerno Catania priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Salerno Catania ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salerno-bukten i Tyrrenhavet, og er hovedstaden i Salerno regionen, tett på Amalfikysten. Byen er kjent som hjemstedet for den første medisinske skolen i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, som er det kulturelle senret i regionen, er populær blant besøkende som nyter å slentre rundt i byen blant de vidunderlige severdighetene, hvorav mange er plassert tett på bymidten. Byen er preget av en vakker gågate, store torge og deilige butikker.

Catania Guide

Catania ligger på Sicilias østkyst på det joniske hav og er øyas nest største by. Byen er beliggende under den imponerende skyggen av Etna, eller A Muntagna, som de lokale kaller den. Vulkanen har ødelagt byen ved flere leiligheter og har hatt en vesentlig innflytelse på byens historie og eksistensen dens. Det mest ødeleggende utbruddet var i det 17. århundret. Catania ble dekket av lava i 1669 og 24 år senere, i 1693, ble byen ødelagt av et jordskjelv.

En populær attraksjon i byen er katedralen, som er dedikert til St. Agata, byens skytshelgen. Katedralen står på stedet av en tidligere kirke fra det 11. århundret, som nesten ble ødelagt under jordskjelvet i 1693.