Salerno til Valletta Ferge

Salerno Valletta fergeruten knytter Italia med Malta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 26 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Salerno Valletta fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Salerno - Valletta Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 26 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salerno Valletta priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Salerno Valletta ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salerno-bukten i Tyrrenhavet, og er hovedstaden i Salerno regionen, tett på Amalfikysten. Byen er kjent som hjemstedet for den første medisinske skolen i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, som er det kulturelle senret i regionen, er populær blant besøkende som nyter å slentre rundt i byen blant de vidunderlige severdighetene, hvorav mange er plassert tett på bymidten. Byen er preget av en vakker gågate, store torge og deilige butikker.

Valletta Guide

Den maltesiske byen Valletta er øyas hovedstad og et Unesco verdensarv område som nesten er et folkemuseum. Byen er fyll av barokk arkitektur, som daterer tilbake nesten mer enn 5 århundre. Det er en rekke sjarmerende kaféer og bar i byen, og byen er nå en av øyas mest populære turistattraksjoner. Steder som er verdt å besøke inkluderer den deilige St. John katedral, som har festningsverker og uvurderlige malerier. Byens Grand Harbour omtales ofte som den vakreste i Middelhavet.