Santa Cruz de La Palma
Arrecife
Ferger til Lanzarote
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Santa Cruz de La Palma til Arrecife Ferge

Santa Cruz de La Palma Arrecife fergeruten knytter La Palma med Lanzarote og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Naviera Armas seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 Timer mens Trasmediterranea servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 Timer.

Det er 2 Uke overfarter på Santa Cruz de La Palma Arrecife ruten mellom La Palma og Lanzarote. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra La Palma til Lanzarote
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Santa Cruz de La Palma til Arrecife?

Fergetiden fra Santa Cruz de La Palma til Arrecife er omtrent 30h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Santa Cruz de La Palma og Arrecife?

Det er 2 populære fergeoperatører for Santa Cruz de La Palma til Arrecife. Disse er
  • Naviera Armas
  • Trasmediterranea

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Santa Cruz de La Palma til Arrecife?

Bestill ferger fra Santa Cruz de La Palma til Arrecife gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Santa Cruz de La Palma til Arrecife?

Avstanden mellom Santa Cruz de La Palma til Arrecife er omtrent 255 nautiske mil.

Santa Cruz de La Palma Guide

Den spanske byen Santa Cruz de la Palma ligger på østkysten av øya La Palma, en av Kanariøyene. Det er øyas nest største by, etter Los Llanos de Aridane, men er øyas hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1493 av Alonso Fernandes de Lugo og ble plassert ved siden av en elv som var beliggende ved en hule ved navn Tedote (nå Cueva de Carla) i den nordlige delen av byen. Byens opprinnelige navn var Villa del Apuron og havnen dens knyttet til Amerika, hvorfra varer fra øya ble eksportert. Byen kan kjennes ved sine brosteinsbelagte gater, altaner og gamle bygninger, og er bare en kort gårtur fra feriestedet Los Cancajos.

Santa Cruz de la Palma har den eneste hovedhavnen på øya, og har fergeservicer til Cadiz i Spania, samt til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.


Arrecife Guide

Den spanske byen og havn Arrecife ligger på øya Lanzarote, som er del af Kanariøyene. Byen ligger på øyas østkyst og er full av historie og kultur.

Byen kan spores tilbake til det 15. århundret, hvor den startet som en liten fiskerby. I løpet av de neste 300 årene eller deromkring, vokste byen og ble øyas hovedstad i 1852. i dag er den pyntet med butikker, designer butikker og er en populær destinasjon for shoppere. Byen har også sin egen strand, Playa del Reducto, som har deilig gyllen sand og varmt, rolig vann. Det er også en deilig promenade, som løper fra Playa del Reducto til byens annen strand, Playa del Cable, som ligger ca. 2 km vest.

Fra Arrecife havn er det fergeforbindelser til de andre havnene i Kanariøyene, samt til andre destinasjoner i Europa og Afrika.


Santa Cruz de La Palma til Arrecife Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Naviera Armas 16:00 22:00 30 Timer Lør

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.