Saranda til Brindisi Ferge

Saranda Brindisi fergeruten knytter Albania med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, European Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Saranda Brindisi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Saranda - Brindisi Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Saranda Brindisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Saranda Brindisi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Guide

Den italienske havnen og by Brindisi ligger i Puglia regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, likesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie som har sterke forbindelser til de landene, det ligger på tvers av Adriaterhavet mot øst. Byens store naturlige havn er en av Italias viktigste havner og er i dag avgangshavnen for fergeoverfarter til Balkan og Hellas, men i romerske og greske tider og i Middelalderen, hadde havnen mange andre formål.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Castello Svevo, som ble bygget av keiser Frederik II og har et trapaz plan med store firkantede tårn. I byen ligger også det aragonesiske slott, som ble bygget av kong Ferdinand I av Napoli, og ligger på S. Andrea øy, som vender ut mod byens havn.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.