Sark til Jersey Ferge

Sark Jersey fergeruten knytter Sark med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sark Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sark - Jersey Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sark Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Sark Guide

Øya Sark er en av Kanaløyene i den sørvestlige delen av den engelske kanal, ut for kysten av Normandie i Frankrike. Øya har sitt eget parlament ogsitt eget sett av lover som er basert på norman love. Øya er også nokså enestående, fordi det er så få steder i verden, hvor biler ikke er tillatt. Traktorer og hestetrukne kjøretøyer er de foretrukne transportmidlene på øya.

The Isle of Sark Shipping Company har små ferger fra Sark til St. Peter Port i Guernsey. Overfarten tar 45 minutter. Det er også en sommerservice til Jersey og en fergeforbindelse til Alderney.