Sealink
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sealink

Sealink Travel Group forbinder australske ikoner og landskap til verden med deres Kangaroo Island, Queensland og Northern Territory fergeoverfarter.

Gruppen har omkring 2 millioner passasjerer årlig, og er en av Australias ledende transportvirksomheter, samt ett av de mest kjente.

Sealink Kangaroo Island knytter det sørlige australske fastlandet med Kangaroo Island. Overfarten til øya tar omkring 45 minutter og det er opp til 12 rotasjoner daglig. De moderne fergene på overfarten kan bære opp til 350 passasjerer.

Sealink Queensland knytter Townsville med Magnetic Island med tre raskferger, som har opp til 18 rotasjoner hver dag.

Sealink Northern Territory har forbindelser mellom Darwin og Tiwi øyene og har omkring 3 retur turer hver uke og overfarten tar omkring 2½ timer.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Sealink seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.