Songserm
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Songserm

Songserm var det første selskapet til å innføre fergeoverfarter over Thailandbukten, og knitter den sørlige provinsen Chumpton og de fantastiske øyene Kok Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao.

Songserm, som også leverer en buss- og togforbindelse fra Bangkok til Chumpton, har lenge vært et populært valg blant backpackerer. De har praktiske seiltider, 365 i året, med første stopp i Nathon på Koh Samui, hvor utenlandkse besøkender kan fornye visumet deres.

Songserm bruker en rekke moderne ekspress skip, som kan bære et stort antall passasjerer, og tilbyr et utvalg av sitteplasser om bord.

Disse øyene, som nok er de mest berømte i landet, er kjent for deres naturlige skjønnhet og livlige bar. Koh Pha Ngan er stedet for festelskere. Koh Samui tilbyr luksuriøse kurbad og en avslappende atmosfære, mens mindre øya Koh Tao har spennende dykkersteder og tett jungel.

Med directferries.no kan du finne Songserm seilplaner, billettpriser og booke Songserm fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Songserm med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.